A-black.png

Var snäll vänta medan ditt meddelande skickas...

Partners

Ett förändringsarbete kräver engagerade personer och organisationer. Vi är stolta över att presentera våra samarbetspartners som tillsammans med oss vill bidra till ett näringsliv i Gävleborg som präglas av jämställdhet & mångfald.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Hos oss finns kapital till dina satsningar, vare sig du vill öka din export, köpa ett företag eller vill investera i företagets lokaler. Hos oss finns också rådgivare med stor erfarenhet av ekonomisk rådgivning, styrelsearbete och ledarskap, ägarskifte och mentorskap. Almi är en partner till ditt företag i er utveckling som vet hur ni kan växa på ett hållbart sätt.

www.almi.se”Ett av våra viktigaste fokusområden är att stärka Gävleborgs konkurrenskraft inom internationell handel och då vi dessutom är en av stiftarna till Mångfaldspriset i Gävleborg så känns det naturligt för oss att stötta projektet Accelerate Your Business.

Ett fint initiativ för att skapa de bästa förutsättningarna för företag som drivs av utrikesfödda kvinnor i Gävleborg att nå och växa på en internationell marknad. Vi ser nu fram emot att följa utvecklingen av projektet och deltagarna".

Johan Tunhult

Regionchef Mellansvenska handelskammaren

www.mellansvenskahandelskammaren.se

 

 
Evvia Design är namnet på vår passion och hobby som blev ett företag. Efter flera års arbete med grafisk design, konstruktionsdesign och ledning beslutade vi att det är dags att starta vår egen verksamhet. Vår huvudsakliga önskan är att dela vår kunskap och erfarenhet med andra, att hjälpa dem att gå in i digitaliseringsvärlden, till fullo dra nytta av den obegränsade fördelen som tekniken i dag erbjuder. Vi kan hjälpa företag att ha en stark digital identitet och synlighet online genom att skapa professionella marknadsföringskampanjer, inklusive videoannonser, illustrationer, logotyper och layouter, skapa skräddarsydda webbplatser anpassade efter deras behov med ett användarvänligt gränssnitt. Vårt motto är: "from story to glory".

 

Andrei Tudorean
Evvia Design 

 

 

Innovation360 Group är erkänt som ett ledande innovationsföretag med över 200 innovationsexperter i 30 länder. Innovation360-teamet har byggt ett omfattande ramverk för innovationsanalys samt verktyg och metoder som används för att leverera innovations- och strategiprojekt i världsklass för att hjälpa kunder att förbättra sina innovationsmöjligheter och värdeerbjudanden. 

Inom Accelerate Yous Business erbjuder vi ett brett stöd inom affärsutveckling, och med sex engagerade konsulter har vi specialisering inom allt från digitalisering, produktutveckling, marknadsföring och internationalisering. 

www.innovation360.com 

 

 

Rapakarat Affärsutveckling erbjuder 20 års erfarenhet av eget företagande och affärsrådgivning inom olika branscher.

Vad är din tillväxtpotential just nu? Vill du öka lönsamheten, växa med nya marknader, nya produkter, ny organisation, nya sälj eller leveransprocesser, nya digitala hjälpmedel eller något annat? Jag ger dig verktyg för att ta nästa kliv i din företagarresa!

Som affärskonsult är det min roll att förstå dig och din verksamhet och även den företagskultur du står för. Tillsammans hittar vi de lösningar som kan hjälpa dig i vardagen.
Syftet med en strategi är att se till att verksamheten utvecklas i enlighet med vad du vill, din vision och mål. Tillsammans gör vi din strategi tydlig, ser nya möjligheter och hjälper dig skapa utveckling och tillväxt i din verksamhet på dina villkor.
Rapakarat erbjuder kunskap, erfarenheter och kompetens med stort engagemang i alla möten.

Helena Torstensson
Rapakarat Affärsutveckling

 ohappa AB är en kommunikationsbyrå som levererar tjänster inom marknadsföring och kommunikation. Vi arbetar 360° och formar vår verksamhet utifrån våra kunders behov av stöd inom marknadsområdet.  

Affärsdrivande och resultatinriktad kommunikation är vår specialitet. Genom god kundförståelse, personligt engagemang och professionellt agerande skapar vi kreativa och effektiva lösningar för företag och organisationer som vill stärka sitt varumärke. Stort fokus ligger på digitalisering, andra viktiga delar är det personliga mötet, strategi, planering och innehållsproduktion. 

www.ohappa.se 

Har du en företagsidé men saknar startkapital? Eller driver du redan ett företag och vill göra nya investeringar för att utveckla din verksamhet på något sätt?

Favafond erbjuder lån till skäliga villkor för dig som är utrikesfödd och ska starta eller expandera företag i Sverige. Lånet kombineras med råd och stöd för dig som företagare, allt för att göra ditt företag lönsamt! På Favafond är vi entreprenörer som tycker att ditt företags framgång också är vår framgång!

Läs mer om på www.favafond.se eller facebook/favafond

 
 

 

Movexum är en av Sveriges främsta företagsinkubatorer med uppdrag att stötta människor som vill förverkliga innovativa idéer. Vi erbjuder vi individanpassad och skräddarsydd affärscoaching, nätverk och de verktyg som behövs för att förvandla en idé till ett framgångsrikt och skalbart bolag.

www.movexum.se

 Har du en idé som du vill utveckla?

Då är Propell helt rätt plats för dig. Till oss kan du komma och få ett utifrån-perspektiv på din idé. Hör av dig så börjar vi med att ses fysiskt eller digitalt. Vi jobbar under sekretess och våra tjänster är kostnadsfria.

www.propell.se