A-black.png

Är du intresserad av att veta mer om lånemöjligheter för ditt företag?

Charlotte Lundberg.png

Är du intresserad av att veta mer om lånemöjligheter för ditt företag? 

Den 29 april kl.17-18 kan du lyssna på Charlotte Lundberg som grundat Favafond. Anmäl dig idag! 

Har du en företagsidé men saknar startkapital? Eller driver du redan ett företag och vill göra nya investeringar för att utveckla din verksamhet på något sätt?

Favafond erbjuder lån till dig som är utrikesfödd och ska starta eller expandera företag i Sverige. På webinariet går vi igenom vilka lånevillkor som gäller för lånet som räntor, amortering och vad lånet kostar. Vi berättar också vilka krav som ställs på dig för att du ska kunna få lån. Med lånet kommer också ett erbjudande om att ingå i nätverk med andra företagare för att stötta och ge varandra råd under det att affärsverksamheten är igång.

Favafond är ett privatfinansierat svenskt finansiellt institut som tycker att företagsamhet är viktigt för att skapa arbeten i Sverige. Vi är entreprenörer som tycker att ditt företags framgång också är vår framgång!

Charlotte Lundberg grundade Favafond för snart tre år sedan. Hon har arbetat i snart 30 år inom bank och finans där hon bl a har varit chef på Riksbanken och Riksgälden samt arbetat som finanskonsult. Charlotte har också en bakgrund inom småföretagande från tidig ålder som dotter till en egenföretagare och både från att själv ha varit småföretagare i Sverige och utomlands.

Den 29 april kl.17-18 kan du lyssna på Charlotte Lundberg som grundat Favafond. Anmäl dig idag! Träffen kommer ske digitalt via teams. Mer information kommer skickas till dig efter att du anmält dig. 

Anmälan görs till charlotte@favafond.se med namn och e-postadress. 


Tillbaka